Tre dagar
Exkl. flyg
Från 3 130:-
Högt uppe bland trädtopparna hittar du ett helt unikt gömställe som kommer att vara ditt hem för de kommande nätterna. Alla trädkojorna är olika och har sitt eget unika uttryck. En del är byggda långt upp i träden medan en del är närmare marken. En del har udda inredningar och andra har till och med ett eget bibliotek. Gemensamt för dem alla är att de erbjuder en annorlunda och unik upplevelse. Du blir tilldelad ett rum när du anländer, så det blir en överraskning att se vilket hus du hamnar i. Den otroligt vänliga och omtänksamma personaler gör allt de kan för att du ska känna dig välkommen.

När du inte befinner dig högt uppe bland trädtopparna kan du låna en cykel och köra runt till byarna i området och uppleva det lokala vardagslivet. Du kan vandra till det närliggande vattenfallet eller gå på upptäcktsfärd i skogen där du kan njuta av de vackra och lummiga miljöerna. Boende i en trädkoja är verkligen en unik upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Resan kan göras året om, men det kan förekomma frekventa och kraftiga skyfall under regnperioden mellan juni till oktober.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ankomst till Chiang Mai
Från Chiang Mai blir du körd till din trädkoja när det passar in i ditt schema. Resan tar knappt en och en halv timme och du kan checka in efter klockan 14.00. Resten av eftermiddagen kan du använda till att se dig omkring innan det är dags för middag. Området är perfekt för alla som älskar naturen och som vill ha en lite annorlunda upplevelse med lugn och ro under ett par dagar. (M)
Dag 2: Ett med naturen på ”Tree House”-resorten
Vakna upp till ljudet av fågelsång och den lätta brisen som sveper genom trädtopparna. Njut av en härlig frukost medan du planerar dagens aktiviteter. Låna en cykel och kör runt till de små byarna i närheten, där du kommer nära inpå det lokala vardagslivet. Vandra till det närliggande vattenfallet eller gå på upptäcktsfärd i skogen där du kan njuta av de vackra och lummiga miljöerna. På resorten kan du få en karta över området med inspiration till ett par vackra utflykter i närheten. Alla måltider serveras på resortens restaurang där du dessutom får möjligheten att träffa andra resenärer. När mörkret faller är det dags att dra dig tillbaka till ditt lilla hus bland trädtopparna. Här kan du slappna av med en bra bok innan du somnar till naturens alla ljud. (F,L,M)
Dag 3: Avresa
En ny dag välkomnar dig med friska dofter precis utanför dörren. Du kanske vill gå upp tidigt och njuta av skogen när solen går upp? Eller kanske ligga kvar i sängen och få ut mesta möjliga av ditt boende i träden? Oavsett vilket du väljer är vi säkra på att du har haft en härligt avslappnande och annorlunda vistelse mitt i naturen. Du är nu redo att fortsätta din resa mot nya äventyr. (F,L)

Övernattningar

Två nätter bland trädtopparna

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Thailand. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Bekväma skor som passar för vandring
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Tvä nätter bland trädtopparna
 • Transporter, utflykter och måltider enligt program

I priset ingår inte

 • Internationellt flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: