Sök
Sök
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik upplevelse i trädtopparna

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 450:-

Reslängd: Tre dagar

Upplev din barndomsdröm och övernatta högt uppe bland trädtopparna. Du kommer otroligt nära naturen och de små byarna. En helt unik upplevelse långt från de vanliga turiststråken!

Högt uppe bland trädtopparna hittar du ett helt unikt gömställe som kommer att vara ditt hem för de kommande nätterna. Alla trädkojorna är olika och har sitt eget unika uttryck. En del är byggda långt upp i träden medan en del är närmare marken. En del har udda inredningar och andra har till och med ett eget bibliotek. Gemensamt för dem alla är att de erbjuder en annorlunda och unik upplevelse. Du blir tilldelad ett rum när du anländer, så det blir en överraskning att se vilket hus du hamnar i. Den otroligt vänliga och omtänksamma personaler gör allt de kan för att du ska känna dig välkommen.

När du inte befinner dig högt uppe bland trädtopparna kan du låna en cykel och köra runt till byarna i området och uppleva det lokala vardagslivet. Du kan vandra till det närliggande vattenfallet eller gå på upptäcktsfärd i skogen där du kan njuta av de vackra och lummiga miljöerna. Boende i en trädkoja är verkligen en unik upplevelse utöver det vanliga!


Väder

Resan kan göras året om, men det kan förekomma frekventa och kraftiga skyfall under regnperioden mellan juni till oktober.

Detaljerad resplan

Dag 1: Ankomst till Chiang Mai
Från Chiang Mai blir du körd till din trädkoja när det passar in i ditt schema. Resan tar knappt en och en halv timme och du kan checka in efter klockan 14.00. Resten av eftermiddagen kan du använda till att se dig omkring innan det är dags för middag. Området är perfekt för alla som älskar naturen och som vill ha en lite annorlunda upplevelse med lugn och ro under ett par dagar. (M)

Dag 2: Ett med naturen på ”Tree House”-resorten
Vakna upp till ljudet av fågelsång och den lätta brisen som sveper genom trädtopparna. Njut av en härlig frukost medan du planerar dagens aktiviteter. Låna en cykel och kör runt till de små byarna i närheten, där du kommer nära inpå det lokala vardagslivet. Vandra till det närliggande vattenfallet eller gå på upptäcktsfärd i skogen där du kan njuta av de vackra och lummiga miljöerna. På resorten kan du få en karta över området med inspiration till ett par vackra utflykter i närheten. Alla måltider serveras på resortens restaurang där du dessutom får möjligheten att träffa andra resenärer. När mörkret faller är det dags att dra dig tillbaka till ditt lilla hus bland trädtopparna. Här kan du slappna av med en bra bok innan du somnar till naturens alla ljud. (F, L, M)

Dag 3: Avresa
En ny dag välkomnar dig med friska dofter precis utanför dörren. Du kanske vill gå upp tidigt och njuta av skogen när solen går upp? Eller kanske ligga kvar i sängen och få ut mesta möjliga av ditt boende i träden? Oavsett vilket du väljer är vi säkra på att du har haft en härligt avslappnande och annorlunda vistelse mitt i naturen. Du är nu redo att fortsätta din resa mot nya äventyr. (F, L)


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 450:-


Kommentarer till pris


I priset ingår

  • 2 nätter i tält.
  • Transport till och från surfställen
  • Måltiden enligt programmet

I priset ingår inte

  • Andra måltider än de som anges.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: