På våra upplevelseresor i Thailand har vi sytt ihop några spännande upplägg där både flyg och hotell redan är bokade. Det innebär att du kan få en oförglömlig reseupplevelse i Thailand till absolut bästa pris. Varje destination och kultur har sin egen särprägel, och på våra upplevelseresor har vi noga valt ut de program som vi är säkra på kommer resultera i reseminnen av rang! Se våra övriga upplevelseresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Upplevelseresa till Thailand med djungel och öluff

Lämna vintern bakom dig och åk till värmen och naturen i Thailand. Du startar i det pulserande Bangkok innan du tillbringar några upplevelserika dagar i djungeln vid Kanchanaburi där du besöker nationalparken Sai Yok, innan du fortsätter till Koh Chang och det vidunderliga, orörda Koh Kood.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER – APRIL
från 29 450:-
från 22 450:-

Upplevelseresa i Thailand med djungel och lyx på Koh Chang

Åk till förtrollande Thailand och upplev pulserande Bangkok från en tuktuk och en cykelsadel. Ät street food i Chainatown och utforska staden på egen hand. Lägg sen storstadens damm bakom dig, res ut i djungeln vid Khao Yai National Park och upplev den gamla huvudstaden Ayutthaya. Avsluta resan med lyx och avkoppling på ön Koh Chang.
Läs mer
16 dagar
DEC-APR
från 34 950:-
från 22 950:-

Upplevelseresa till Thailand med storstad, djungel och strandliv

Följ med på en sommarsemester under öppen himmel i det tropiska Thailand. Du startar i pulserande Bangkok innan du tillbringar några upplevelserika dagar i djungeln vid Kanchanaburi innan du fortsätter till det charmerande Koh Samet där du får semestra på öns allra bästa strand.
Läs mer
15 dagar
JULI – AUGUSTI
från 28 950:-
från 19 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: