Res till Uganda som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Uganda tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Backpackerstyle och äventyr i Uganda

Backpackerstyle och äventyr i Uganda

Denna rundresa är det perfekta valet för backpackern eftersom reseförslaget kombinerar klassiskt backpacker-äventyr med några av Ugandas största naturupplevelser - och till en budget de flesta kan känna sig nöjda med. Upptäck Ugandas huvudstad från baksätet av en motorcykel och gläd dig åt vilda chimpanser, regnskogstrekking och forsränning i sann världsklass.
Läs mer
12 dagar
JANUARI - MARSJULI - OKTOBER
från 30 950:-
Res på egen hand i Uganda

Res på egen hand i Uganda

Denna rundresa är det perfekta backpacker-valet. Med detta reseförslag får du en lugn start och en spännande dagsutflykt på baksätet på en motorcykel innan du reser vidare på egen hand.
Läs mer
3 dagar
JANUARI - MARS, JULI - OKTOBER
från 8 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: