Upp till 12 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 11 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Res runt i Vietnam i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på ett bra budgethotell i Hanoi förbokat. Boka resa till Vietnam genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Vietnam, vi kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa. Till exempel med att minimera transfertider, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Vietnam här
Läs mer om Vietnam här

Bästa reseperiod

Du kan resa till Vietnam när som helst på året. Vädret skiljer sig mycket mellan de olika regionerna. I söder sträcker sig regnperioden från maj till november. Resten av året är en torrperiod med något högre temperaturer och högre luftfuktighet. I Ho Chi Minh-staden ligger temperaturen på omkring 30 grader året runt. I norr är vintern relativt kall från december till mars (ned till 10–15 grader i Hanoi). Under sommaren från maj till oktober är temperaturer över 30 grader och kraftiga men korta skyfall inte ovanliga.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa Skandinavien - ankomst Hanoi
Avresa från Skandinavien till Vietnam dit du anländernästa morgon. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Vietnam
Du har nu massor av tid att utforska både Hanoi, Ho Chi Muinh City (Saigon och allt däremellan på. Vandra i Hanois trånga gränder, ät mat på lokala restauranger och åk ut i UNESCO:s världsarv Halong Bay i en handsnickrad kinesisk djonk. I Saigon ser man alla stadens höjdpunkter och några till, kryp i de trånga tunnlarna i Cu Chi och förundras över den vackra och suggestiva sången under mässan i Cao Daitemplet. Här i Vietnam finns faantastiska stränder och öar, magnroveträsk och Mekongdeltat, Såas klara luft och de vänligaste människor man kan tänka sig.
Dag 3: Vidare på egen hand
Du har en flygbiljett med hemresa från Saigon. Vill du ha hjälp med programmet i Vietnam, tala med oss på Winberg Travel så hjälper vi dig att boka resten av din resa!

Övernattningar

Två nätter på budgethotell i Hanoi

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst.

november - april

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Hanoi // Ho Chi Minh-staden – Skandinavien t/r (inklusive bagage)
 • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Hanoi)

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF