Upp till 12 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 12 450:-
Res runt i Vietnam i egen takt. Hur du än vill resa runt är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, upphämtning på flygplatsen och två nätter på ett bra budgethotell i Hanoi förbokat. Boka din resa till Vietnam genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta reserådgivare är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Vietnam. Vi kan arrangera din resa så att flygbiljetter, utflykter och övernattningar passar för din drömresa i Vietnam.
Vi kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, som att minimera transfertider, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på flyget och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Vietnam här
Läs mer om Vietnam här

Bästa reseperiod

Du kan resa till Vietnam när som helst på året. Vädret skiljer sig mycket mellan de olika regionerna. I söder sträcker sig regnperioden från maj till november. Resten av året är en torrperiod med något högre temperaturer och högre luftfuktighet. I Ho Chi Minh-staden ligger temperaturen på omkring 30 grader året runt. I norr är vintern relativt kall från december till mars (ned till 10–15 grader i Hanoi). Under sommaren från maj till oktober är temperaturer över 30 grader och kraftiga men korta skyfall inte ovanliga.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Vietnam, dit du ankommer nästa dag. Beroende på vilket flygbolag du reser med kommer det vara en eller två mellanlandningar längs vägen.
Dag 2: Ankomst Hanoi
Ankomst till Hanois flygplats, där du blir hämtad och körs till ditt guesthouse. Resten av dagen har du på egen hand till att upptäcka staden.
Dag 3: På upptäcktsfärd i Hanoi
Ge dig ut på upptäcktsfärd i Hanoi där många spännande upplevelser väntar. Besök till exempel Ho Chi Minhs Mausoleum, det stillsamma litteraturtemplet, någon av stadens kända pagoder, eller det etnologiska museet. På krigsmuseet i Hanoi visas Vietnams viktigaste segrar, där man har lagt särskilt vikt på segern över kineserna i Bach Dang, fransmännen i Dien Bien Phu samt amerikanarna i Vietnam-kriget. Du kan också bara koppla av och njuta av stadens gröna oaser eller den vackra sjön Hoan Kiem. Missa heller inte att vandra i Hanois trånga gränder och ät mat i världsklass på några av stadens hundratals välsmakande restauranger.
Dag 4: Vidare på egen hand
Idag forsätter din resa runt i Vietnam. Vill du ha hjälp med programmet vidare runt i landet så hjälper din reserådgivare dig gärna med praktisk information och massor av inspiration.

Övernattningar

Två nätter på budgethotell i Hanoi

Kommentarer

Winberg Travel kan vara behjälpliga med en mängd olika flygkombinationer. Se ett urval nedan:
 • Skandinavien - Hanoi / Da Nong - Skandinavien
 • Skandinavien - Hanoi / Da Nang - Ho Chi Minh / Ho Chi Minh - Skandinavien


Kontakta våra reserådgivare för fler möjligheter och prisuppgifter.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst.

Hela året

Packlista

 • Mindre vandringsryggsäck
 • Kontanter - då bankomater framförallt finns i de större städerna
 • Fleece eller varm tröja
 • Vandringsskor
 • Lätt regn- eller skaljacka
 • Solhatt eller keps
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Hanoi // Ho Chi Minh – Skandinavien, inklusive bagage
 • Ankomsttransfer från flygplatsen
 • Övernattningar enligt program
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter, måltider och dryck
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: