Sök
Sök
Vietnam
Hanoi, Vietnam
Sapa, Vietnam
Sapa, Vietnam
China Beach, Vietnam
Hoi An, Vietnam
Ho Chi Minh statue, Saigon, Vietnam
Hue, Vietnam
Hue, Vietnam
Bac Ha, Vietnam
Minoritetsgruppe, Vietnam
Halong Bugten i Vietnam.
Halong Bay, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Ho Chi Minh, Vietnam
Mango Bay, Phu Quoc
Phu Quoc Mango Bay

På egen hand – Vietnam

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 12 månader

Vietnam är fullt av liv, färger och dofter. De många vackra bergen, gröna risfälten, ett välkomnande folk och en stor mängd skotrar utgör grunden i en händelserik resa där du får uppleva Vietnams spännande kultur, natur och historia.

Boka dina flygbiljetter till Vietnam genom Jysk Rejsebureu och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Vietnam. De kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din drömresa till Vietnam.

Resekonsulterna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa. Till exempel med att minimera transfertider, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Vietnam här
Läs mer om Vietnam här

Väder

Du kan resa till Vietnam när som helst på året, men var beredd på att vädret skiljer sig mycket mellan de olika regionerna. I söder sträcker sig regnperioden från maj till november. Resten av året är en torrperiod med något högre temperaturer och högre luftfuktighet. I Ho Chi Minh-staden ligger temperaturen på omkring 30 grader året runt. I norr är vintern förhållandevis kall från december till mars (ned till 15 grader i Hanoi) och det kan bli riktigt kallt i bergen (nattfrost). Under sommaren från maj till oktober är temperaturer över 30 grader och kraftiga men korta skyfall inte ovanliga. De bästa årstiderna för vandring är vår och höst. Om du vill dyka i området runt Nha Trang (centrala Vietnam) är villkoren bäst från slutet av januari till början av oktober.

Våra rekommendationer om när det är bäst att resa baseras på hur vädret har varit under föregående år. Vädret i Vietnam kan vara mycket växlande och oförutsägbart och därför är våra rekommendationer endast vägledande.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige – Hanoi // Ho Chi Minh-staden – Sverige, t/r
  • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Hanoi)
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 4 485:-
Halong Bay, Vietnam

Båttur till Quan Lan-ön (Ha Long-bukten och Bai Tu Long-bukten)

En trevlig båttur i Ha Long-bukten och Bai Tu Long-bukten är huvudattraktionen i den här resan som framförallt är utformad för dig som vill ut och upptäcka platser som inte många turister varit på.

Reslängd: Fyra dagar
FRÅN: 6 755:-
Det nordøstlige Vietnam

Äventyr i nordöst

Besök några av Vietnams minst besökta områden i nordost som erbjuder unika naturupplevelser. Ha Giang-provinsen ger en fascinerande inblick i delar av Vietnam dit få turister sätter fot. Den vackra Ba Be-nationalparken innehåller regnskogar, grottor och tre sammankopplade sjöar.

Reslängd: 6 dagar
FRÅN: 6 305:-
vietnam motorcykel eventyr

Vietnamäventyr på motorcykel

Med vind i håret kan du på den här resan uppleva Vietnam ett lite annorlunda sätt från baksätet på en motorcykel (Nha Trang till Ho Chi Minh-staden)

Reslängd: Fem dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: