En kör-självresa i Argentina ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Argentina är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Argentina. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Det bästa av Argentina

Det bästa av Argentina

Argentina är världens åttonde största land och erbjuder en enorm mängd olika natur- och kulturella upplevelser. Det här reseförslaget innehåller några av de bästa och mest varierade naturupplevelserna som landet har att erbjuda. Vandring i Patagonien, cykeltur i Buenos Aires, utsikt över Perito Morenoglaciären och Iguassufallens imponerande urkraft.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - MARS
från 33 950:-
Vandring, kajaker och road trip i Argentina

Vandring, kajaker och road trip i Argentina

Det här är den ultimata resan genom Argentinas unika och varierande natur. Vandra på Perito Morenoglaciären och i Patagonien vid Fitzroy. Paddla kajak vid Bariloche och avsluta med en road trip till Salta, Purmamarca och Salinas Grandes. Utöver det väntar dig storstad med cykeltur i Buenos Aires och buss längs den berömda Ruta 40.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - MARS
från 49 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: