Barn är inget hinder för att resa i Australien – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Australien är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Australien lyxcamper

Road trip från Sydney till Cairns i lyxhusbil

Njut av friheten i din egen husbil längs Australiens östkust. Under resan väntar mysiga städer, outback, legendariska stränder, massor av vandringsmöjligheter, världens äldsta regnskog och fantastisk snorkling vid Stora Barriärrevet.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 64 450:-

Familjeresa till Australien och Thailand

Njut av friheten i egen husbil längs Australiens sydkust. Ett rikt djurliv, fantastisk natur och charmiga städer väntar er. Avsluta med en avkopplande semester på någon av Thailands vita, vackra stränder.
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 54 450:-
från 31 450:-

Familjeäventyr i Australien

Åk med familjen på campingsemester längs Australiens östkust. Surfa på Bondi Beach, upptäck Australiens vilda djur och snorkla på världens största korallrev.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 47 950:-
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: