Sök
Sök
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien

Great Aussie Surfing

Reslängd: 5 dagar

Härliga dagar med sol och surfing, som glider över i mys och fest runt lägerelden. Lär dig surfa längs Australiens östkust och få en smak för surfarnas coola livsstil.

Denna femdagarstur är det ultimata sättet att överlämna sig till australiensarnas favoritaktivitet, surfing. Samtidigt kan du fullt ut leva dig in i och njuta av livsstilen runt surfing, vatten och strand. Med sju surflektioner, verkligt engagerade instruktörer och tillgång till surfbräda, våtdräkt och orörd strand, har du bra möjligheter att testa dina kunskaper på en surfbräda. Förutom att uppleva kicken du får när du står upp på en surfbräda, kommer du att träffa en massa trevliga människor, koppla av och ha det roligt, och njuta av en strandfest eller två. Gläd dig över att få ta fram det riktigt stora leendet!

Väder

Turen görs under hela året.

Detaljerad resplan

Lär dig surfa på denna femdagarstur mellan Sydney och Byron Bay. Med duktiga instruktörer och perfekta omgivningar har du chansen att lära dig konsten att surfa, samtidigt som du smittas av surfkulturens entusiasm och livsglädje.

Ta bussen från Sydney till surfcampen och möt den första surfrepresentanten redan på bussen. Väl framme startar dagarna av surfing, strandfester och avkoppling med att du lär dig teorin bakom surfing och gör övningar på stranden, innan du släpps loss i vågorna. Instruktörerna kommer att göra en hängiven insats för att få dig att stå upp redan den första dagen.

Din utveckling som surfare fortsätter resten av veckan i den mysiga surfarbyn. Det finns också möjlighet att ta en paus från surfing och spela beachvolley eller paddla kajak, eller bara chilla i en hängmatta.

De långa dagarna i vågorna och på stranden under solen glider ofta över i en fest runt lägerelden på kvällen, med de många nya vännerna.

På dag fem kommer du till Byron Bay sent på eftermiddagen.

Övernattningar:
4 nätter på surfcamp i delat rum


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Målgrupp: Turen är utformad för resenärer som är i god fysisk form och gillar att vara aktiva. De flesta resenärer på denna tur är i åldrarna 18-35 år, men alla är välkomna.

Turen kan också göras med start i Byron Bay och slut i Sydney. Hör efter med din resesäljare.PrisSvårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • 4 nätter i ett delat rum
  • 7 surflektioner
  • Transport i buss
  • All utrustning
  • Måltider enligt program

I priset ingår inte

  • Drycker
  • Dricks
  • Fickpengar
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: