Res till Colombia som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Colombia tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Tag på det ultimative trek til Lost City i Colombia

Backpacking i Colombia

Den karibiska kusten i Colombia erbjuder både utmanande vandringar till Ciudad Perdida, naturupplevelser i Tayrona, kaffeplantage i Minca, historiska sevärdheter i staden Medellín och härlig avkoppling på vackra stränder.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - MARS
från 36 350:-
Tayrona Beach i Santa Marta

Res på egen hand i Colombia

Res runt i Colombia i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, transfer och två nätter på hostel i Buenos Aires förbokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dagar
DECEMBER - MARS
från 13 450:-
Colombia

Äventyr i Colombia och vandring till den förlorade staden

Se Colombias spännande huvudstad Bogotá från cykelsadeln, få en adrenalinkick med forsränning på Suarezfloden vid San Gil, utmana dig själv med en vandring till den försvunna staden och avsluta med avkoppling på den vackra karibiska kusten.
Läs mer
17 dagar
DECEMBER - MARS
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: