Att vandra och trekka i Colombia är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Colombia. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Colombia har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Tag på det ultimative trek til Lost City i Colombia

Backpacking i Colombia

Den karibiska kusten i Colombia erbjuder både utmanande vandringar till Ciudad Perdida, naturupplevelser i Tayrona, kaffeplantage i Minca, historiska sevärdheter i staden Medellín och härlig avkoppling på vackra stränder.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - MARS
från 36 350:-
Colombia

Äventyr i Colombia och vandring till den förlorade staden

Se Colombias spännande huvudstad Bogotá från cykelsadeln, få en adrenalinkick med forsränning på Suarezfloden vid San Gil, utmana dig själv med en vandring till den försvunna staden och avsluta med avkoppling på den vackra karibiska kusten.
Läs mer
17 dagar
DECEMBER - MARS
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: