På Winberg Travel skräddarsyr vi gruppresor till England. Så oavsett om du skall göra en studieresa, företagsresa eller resa med familjen hjälper vi dig att planera och boka din gruppresa.

Se ett urval av våra gruppresor till England är nedan.

Se alla gruppresor runtom i världen här

STUDIERESOR OCH SKOLRESOR

England - Manchester

Manchester är synonymt med fotboll, men även om man inte är fotbollsintresserad får man stor behållning av ett besök i denna livliga storstad. Här hittar du en fusion av arkitektur, musik och museer – allt du behöver för en kommande studieresa.
Läs mer
5 dagar
från 3 450,-

England - London

Upplev Englands majestätiska huvudstad London. En modern och livfull storstad med en stor mänsklig mångfald, storslagna musikaler, exklusiv shopping, konst och kultur och vackra historiska byggnader. London är också en stad där gamla traditioner, som den klassiska afternoon tea med scones, hålls vid liv och där fotbollskulturen är så djupt rotad att den nästan har blivit religion.
Läs mer
5 dagar
från 3 450,-

FÖRETAGSRESOR OCH FÖRENINGSRESOR

England - London

På er företags eller föreningsresa till London har ni utöver det affärsmässiga och föreningsrelaterade möjlighet att uppleva London som en vanlig resenär. Vårt varumärke är "personlig service", så förutom alla de praktiska delarna av resan kan vi ge dig råd om upplevelser i London som är lite utöver det vanliga.
Läs mer
4 dagar
från 4 950,-

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: