Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Indonesiens fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Det bästa av Sumatra & Bali

Det bästa av Sumatra och Bali

Sumatra bjuder på magnifika naturupplevelser, och på Bali - Gudarnas Ö - väntar både spännande kulturella upplevelser och avkoppling på stranden. Äventyren tar dig också till exotiska Gili Air och öns fantastiska korallrev.
Läs mer
23 dagar
APRIL - OKOBER
från 40 850:-

Bali, Java & husbåt i Borneos djungel

En skräddarsydd rundresa som tar dig genom Bali och Javas kulturskatter och fantastiska natur. Kryddat med en oförglömlig tur med husbåt utmed slingrande floder i Kalimantan - indonesiska Borneo.
Läs mer
21 dagar
APRIL - OKTOBER
från 40 950:-

Strand, natur och kultur på Bali

Bali är lika exotiskt som namnet antyder. På denna lilla indonesiska ö kan du se fram emot en skräddarsydd rundresa med spännande och intressant kultur, tropisk natur och flera härliga stränder.
Läs mer
14 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 24 450:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 87 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration kring din resa.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: