2-6 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 34 950:-
Ekonomi:
Dagsbudget per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Sydafrika: 600–900 kr
  • Sri Lanka 450–750 kr
  • Filippinerna: 450–750 kr
  • USA: 600–900 kr

Missa inte: Alla vilda djur som bara finns i Afrika, känslan av att hjälpa andra genom volontärarbete, doftande te-plantager, vita palmstränder, vackra risterrasser, snorkling i världsklass, stillheten i buddhistiska tempel samt living the dream på den amerikanska västkusten.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

SYDAFRIKA
Sydafrika är ett enastående naturskönt och spännande resmål. Regnbågslandet är en mångfald av kulturer, natur och djurliv. Landet erbjuder magnifika safariäventyr, med en intressant kultur och historia samt vackra stränder. Det finns även massor av möjligheter till volontärarbete under längre eller kortare perioder – så om du och din familj drömmer om att hjälpa utstötta djur från savannen eller barn i kåkstäderna, då är Sydafrika precis rätt för er.
Läs mer om Sydafrika
Praktisk information om Sydafrika

SRI LANKA
Sri Lanka är en grönskande, bergig ö, täckt av doftande teodlingar, risfält och regnskog, samt vackra kritvita stränder. Det vimlar av olika djurarter - från påfåglar och elefanter till läppbjörnar och leoparder. Landets kultur och historia sträcker sig mer än 2 500 år tillbaka i tiden, men är fortfarande högst levande. Dans, musik och teater är tätt förbundna och många gamla danser och ritualer praktiseras fortfarande av levnadsglada lankeser.
Läs mer om Sri Lanka
Praktisk information om Sri Lanka

FILIPPINERNA
Filippinerna består av mer än 7 000 spännande öar, varav många är obebodda. På öarna hittar man brusande floder, vackra kalkstensklippor, smaragdgröna risterrasser, orörda regnskogar och långa sandstränder inramade av kokospalmer. Dessutom finns det en överdådig skärgård med ett hisnande marint liv.

USA
Om du vill se lite olika saker på din resa så är en roadtrip i bil eller husbil är ett bra sätt att uppleva USA. Det ger en underbar frihet att kunna uppleva nationalparker, sevärdheter och städer i din egen takt. Det går också att stanna till och prova det spännande livet som cowboy på en ranch.
Läs mer om USA
Praktisk information om USA

Resväg

Sverige Cape Town Johannesburg Colombo Manila San Francisco Los Angeles Sverige

flyg
resa landvägen

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: