Barn är inget hinder för att resa i Kenya – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Kenya är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Familjesafari med tåg och strand

Familjesafari med tåg och strand

Följ med på en äventyrlig och budgetvänlig familjesafari i Kenya - upplev Masai Mara och Lake Nakuru nationalparker, som båda har ett exceptionellt rikt vilda djur och fågelliv. Härifrån tar du ett tåg till Indiska oceanen, där resan avslutas med en exotisk strandsemester vid Diani Beach.
Läs mer
14 dagar
JANUARI - MARS, JUNI - OKTOBER
från 36 450:-
från 23 950:-
Tre generationersresa - safari &  strandliv

Tre generationersresa - safari & strandliv

Denna tre-generationers rundresa kombinerar en familjevänlig budgetsafari i Masai Mara viltreservat med strandsemester i egen villa vid Diani Beach. På safarin upplever ni det bästa av Kenyas unika djurliv och därefter kommer den Indiska oceanen att sätta tonen för en exotisk strandsemester vid Kenyas bästa strand.
Läs mer
17 dagar
från 39 450:-
från 29 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: