Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Kubas fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Klassiska Kuba med natur och strand

Åk på en resa där du får uppleva Kubas mest lockande städer tillsammans med tid i naturen och på stranden. Här får du det klassiska Kuba kryddat med både aktiviteter och avkoppling. Låt en privat guide och transfer ta dig från plats till plats medan du njuter av Kubas höjdpunkter.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 41 450:-
Aktiv resa Kuba

Aktiv Kuba-resa

En rundresa med engelsktalande guide som har allt för den nyfikna och aktiva resenären med en perfekt kombination mellan kultur och aktiviteter. Vandring, cykling och salsadans är det absolut bästa sättet att lära känna Kuba. Vind i håret, svett i pannan, sand mellan tårna och så ut i naturen.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 35 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: