Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Laos. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Laos spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Laos – kort & gott

Vill du uppleva en av de små, orörda pärlorna i Sydostasien, som är full av historia, charm och fantastisk natur? Vi har länge förutspått att Laos kommer bli nästa populära destination i Asien, men än så länge lever landet fortsatt i sin stilla lunk – och kanske är det just därför som stämningen är så härligt avslappnad och upplevelserna fortfarande så autentiska.
Läs mer
11 dagar
NOVEMBER - FEBRUARI
från 34 950:-

En bit av Laos och strandsemester i Thailand

Följ med på en båttur på Mekongfloden och upplev den charmerande staden Luang Prabang i Laos orörda paradis. Kombinera upplevelserna i Laos med ö-semester i härliga Thailand, där du bjuds på äventyr i Chiang Mai, Bangkok och på den idylliska ön Koh Kood.
Läs mer
17 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: