Följ med på en äventyrskryssning i Maldiverna. Att resa med båt genom Maldiverna skapar underbara naturupplevelser som varierar från stillsamma floder till oändliga hav. Se fram emot en unik atmosfär ombord som fylls av vågornas skvalp mot båten, den svalkande havsbrisen och känslan av att ha naturen alldeles inpå kroppen. En äventyrskryssning i Maldiverna garanterar dig unika upplevelser långt bort från turiststråken. Se våra övriga äventyrskryssningar runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Med egen båt Maldiverna

Med egen båt bland Maldivernas atoller

Ö-luffa på Maldiverna i egen båt – kryssa på klarblått vatten mellan sandstränder och äventyr. Perfekt för en större familj eller med kompisarna.
Läs mer
9 dagar
DECEMBER - APRIL
från 33 950:-
Sri Lanka & Maldiverna på egen hand

Natur och kultur på Sri Lanka och kryssning i Maldivernas övärld

Upplev den avslappnade livsstilen på Sri Lanka med kultur och andlighet. Kom nära inpå elefanter och blåvalar, lär dig tillaga traditionella maträtter, lär dig mer om den lokala teproduktionen och fördjupa dig i buddhismen. Resan avslutas med en kryssning i Maldivernas vackra övärld.
Läs mer
Upp till 30 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 49 450:-
Lyxigt liveaboard & spa på Maldiverna

Lyxigt liveaboard & spa på Maldiverna

Frågan är; skall man välja det fullständiga dykpaketet eller det lilla och få tid att njuta av den vackra båten och de härliga spabehandlingarna. Varje dag finns det också möjlighet att starta med yoga innan innan frukost.
Läs mer
11 dagar
DECEMBER - APRIL
från 51 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: