Res till Nya Zeeland som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter på Nya Zeeland tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Buss och backpacking runt Nya Zeeland

Upptäck Nya Zeeland med ett busspass i handen. Hoppa på och av bussen som du vill och se det bästa av Nya Zeeland medan du träffar nya resvänner för livet.
Läs mer
Upp till 90 dagar
SEPTEMBER - APRIL
från 28 950:-

Res på Nya Zeeland på egen hand

Få en bra start på din resa i Nya Zeeland med det här startpaketet. Vi arrangerar de två första nätterna på ett hostel, så att du får en bra start på din resa i Nya Zeeland.
Läs mer
Upp till 90 dagar
SEPTEMBER - APRIL
från 17 450:-
Working Holiday-visum till Nya Zeeland

Working Holiday-visum till Nya Zeeland

Med ett Working Holiday-visum kan du kombinera din resa till Nya Zeeland med en arbetsperiod. Det är en fantastisk möjlighet att träffa en massa nya människor och få många spännande upplevelser.
Läs mer
Upp till 12 månader
SEPTEMBER - APRIL
från 23 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: