Barn är inget hinder för att resa på Nya Zeeland – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor på Nya Zeeland är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Familjeresa på Nya Zeeland

Gör en road trip på Nya Zeeland tillsammans med familjen. Njut av friheten på fyra hjul och se och upplev allt spännande Nya Zeeland har att erbjuda. Från Auckland på Nordön till Queenstown på Sydön.
Läs mer
30 dagar
SEPTEMBER - APRIL
från 53 950:-
från 17 450:-

Familjeresa till Nya Zeeland och Thailand

Gör en road trip med familjen på Nya Zeeland i egen husbil. Njut av friheten, den vänliga befolkningen och den fantastiska naturen. På hemvägen stannar ni i vackra Thailand för en skön och avslappnad solsemester.
Läs mer
35 dagar
SEPTEMBER - APRIL
från 58 950:-
från 26 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: