Barn är inget hinder för att resa i Panama – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Panama är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga förslag på familjeresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Familjeresa till Panama & Costa Rica

Detta familjeäventyr tar er med på djungeltrekking hos ursprungsbefolkningen Emberá i Panama. Därefter fortsätter resan till Tortuguero National Park i Costa Rica där unika djurupplevelser väntar er. Resan avslutas med en avkopplande badsemester vid den karibiska kusten på Shawandha Ecolodge vid Puerto Viejo.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950:-
från 27 950:-

Familjeäventyr i Panama

På denna spännande familjeresa i Panama börjar du äventyren i Panama City, möter regnskogens urinvånare Emberá i Chagres och Soberiana National Park. Du fortsätter med att utforska urbefolkningen Kunas oförstörda gemenskap och njuter av de vackra stränderna i San Blas. Du fortsätter sedan till öarna Bocas del Toro vid gränsen till Costa Rica. Resan avslutas med några sköna dagar med sol, bad och strand.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 41 950:-
från 39 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: