Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Panama för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Panama har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Det bästa av Nicaragua, Costa Rica & Panama

Detta reseäventyr bjuder på den historiska kolonistaden Granada, den aktiva vulkanen Masaya, det unika djurlivet och vackra naturen i La Fortuna, karibisk stämning och paradisstränder vid Puerto Viejo och Bocas de Toro, och avslutas med en utflykt till Panamakanalen. Här får du allt det bästa av Nicaragua, Costa Rica och Panama!
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 47 450:-

Familjeäventyr i Panama

På denna spännande familjeresa i Panama börjar du äventyren i Panama City, möter regnskogens urinvånare Emberá i Chagres och Soberiana National Park. Du fortsätter med att utforska urbefolkningen Kunas oförstörda gemenskap och njuter av de vackra stränderna i San Blas. Du fortsätter sedan till öarna Bocas del Toro vid gränsen till Costa Rica. Resan avslutas med några sköna dagar med sol, bad och strand.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 41 950:-
från 39 950:-

Panamakanalen och San Blas-öarna

Från imponerande kolonial historia i Panama City och Panamakanalen till vackra karibiska stränder och inhemska stammar i San Blas-arkipelagen. Upptäck Panamas höjdpunkter på kort tid.
Läs mer
8 dagar eller längre
DECEMBER - APRIL
från 25 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: