En kör-självresa i Portugal ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Portugal är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Portugal. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Road trip till Portugals höjdpunkter

Upplev det bästa av Portugal. Från Lissabons ikoniska spårvagnar och surfing i Peniche till de höga Serra da Estrela-bergen och portvinprovning i Porto. Denna kör själv-resa innehåller lite av allt.
Läs mer
10 dagar
MAJ - OKTOBER
från 18 450:-

Med familjen i husbil i södra Portugal

Ta med familjen på ett minnesvärt äventyr i södra Portugal. Storstadsdagar i Lissabon följs av full frihet med husbilshyra. Njut av vild natur, fantastiska kuststräckor, olivlundar och charmiga städer i regionerna Alentejo och Algarve.
Läs mer
13 dagar
MAJ - OKTOBER
från 9 450:-
från 7 450:-

På bilresa genom Spanien och Portugal

Upplev det äkta Spanien och charmiga Portugal på denna roadtrip på egen hand – som bjuder på nya och gamla huvudstäder, autentiska regioner, historiska städer och dramatiska landskap späckade med vinrankor. Se fram emot gyllene städer, portvin och brusande floder.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 450:-
Upplevelser & äventyr på Madeira

Upplevelser & äventyr på Madeira

Atlantens pärla, Madeira lockar med en storslagen natur kryddad med portugisisk gästfrihet och charm. Vandra längs Madeiras många bevattningskanaler - levador, kör längs det steniga kustlandskapet, stå på bergstoppen på öns högsta punkt, sväva över huvudstaden Funchal med bergbana och utforska den botaniska trädgården.
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: