Hos Winberg Travel kan vi skräddarsy resor i maj efter dina önskemål, till hela världen. Vi har ett brett sortiment av olika resformer som du kan välja och vraka mellan när du planerar din semester i maj.

Vandringsresor i maj

I maj behöver du inte resa långt bort för att få sol och värme, och Europa är ett perfekt resmål i maj. Vill du åka på sol- och badsemester finns massor av möjligheter runt Medelhavet, till klassiker som Grekland, Spanien och Kroatien. Vill du hellre ha ett aktivt äventyr på vandringslederna runtom i Europa kan du antingen följa med på våra rundresor med svensk reseledare eller ge dig ut på vandringssemester på egen hand. Maj är en perfekt månad för att vandra i Europa. Allt detta, och mycket mer, kan du få hos Winberg Travel.

För dig som drömmer om att vandra på en annan kontinent så kan en vandring på Inkaleden till Maccu Picchu med fördel förläggas till maj månad, innan sommarens högsäsong har kommit igång. Om du vill vandra på ännu högre höjd är maj den bästa månaden att försöka sig på att bestiga världens högsta berg, Mount Everest.

Boka din resa i maj till olika destinationer hos oss

Vårt bästa tips på resmål i maj, som inte ligger så långt bort, är Island. Under våren och sommaren är Island ett spektakulärt resmål för den som vill rida islandshäst eller köra jeep genom den fantastiska naturen. Lite mer långväga resmål som passar bra i maj är de centrala delarna av Vietnam, kring staden Hue, som har både en tusenårig historia och vita stränder, samt ö-paradiset Mauritius som har bäst väder under våren och hösten. Även resor till Japan i maj är en bra idé, då maj är mitt emellan högsäsongerna med körsbärsblomning och sommarsemestrar. I maj är du dessutom garanterat ett varmt och behagligt Japan.

Skapa och skräddarsy din resa i maj tillsammans med oss

På Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr ute i världen. Kolla in våra reseförslag till många olika länder världen och använd dem som inspiration till din resa i maj. Du kan också läsa massvis av reseberättelser från hela världen för ytterligare inspiration. Dessa reseberättelser är olika upplevelser som vi på Winberg Travel, våra vänner och kunder har valt att dela med oss av.

Kontakta sedan oss med dina resplaner och ditt önskade resmål, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan skapa din nästa drömresa – helt anpassad efter dina önskemål och behov.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: