Barn är inget hinder för att resa i Sydafrika – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Sydafrika är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Resa för tre generationer i Sydafrika

Resa för tre generationer i Sydafrika

Drömmer du om att göra en spännande och innehållsrik resa med hela familjen? Sydafrika är ett perfekt resmål för alla i familjen; far- och morföräldrar, barn och barnbarn.
Läs mer
14 dagar
OKTOBER - APRIL
från 21 450:-
från 20 450:-
Familjeresa Sydafrika

Sydafrika för hela familjen

Sydafrika är perfekt för en familjesemester. Man slipper jetlag och där väntar de mest fantastiska djurupplevelserna. Denna resa gör man i ett malariafritt område och körsträckorna är relativt korta så det finns gott om tid att bara koppla av och njuta av tiden tillsammans.
Läs mer
15 dagar
OKTOBER - APRIL
från 30 950:-
från 23 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: