Livet under vattenytan är fascinerande. Här öppnar sig en helt annan värld där vi människor bara är tillfälliga besökare. Thailand bjuder på otaliga möjligheter för dykning och snorkling bland färggranna fiskar och korallrev. Vi känner till de bästa platserna för dykning och snorkling i Thailand och skräddarsyr gärna ditt dyk- eller snorklingsäventyr med instruktörer, dykkurser, utrustning och dykturer som passar just din erfarenhetsnivå. Se våra övriga dyk- och snorklingsresor runtom i världen.

Visa 1 upplevelser

Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Den här villan är perfekt för en avkopplande semester med familjen, på en fin sandstrand i lugna omgivningar, och dessutom med egen pool. Här finns naturligtvis också många restauranger att välja mellan, varifrån du också kan avnjuta de vackra solnedgångarna. Är du tidigt uppe kan du se fiskarna komma in med nattens fångst, som kanske hamnar på din middagstallrik.
Läs mer
13 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 21 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecentre i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: