Livet under vattenytan är fascinerande. Här öppnar sig en helt annan värld där vi människor bara är tillfälliga besökare. Thailand bjuder på otaliga möjligheter för dykning och snorkling bland färggranna fiskar och korallrev. Vi känner till de bästa platserna för dykning och snorkling i Thailand och skräddarsyr gärna ditt dyk- eller snorklingsäventyr med instruktörer, dykkurser, utrustning och dykturer som passar just din erfarenhetsnivå. Se våra övriga dyk- och snorklingsresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Trekking, dykning och träning i Thailand

Den här resan är för dig som älskar att vara aktiv och samtidigt vill njuta av Thailands vackra djungel och härliga vatten. Du kommer att vandra, dyka och avsluta resan med en vecka på ett fitness camp på Phuket, där du både kan träna individuellt och i grupp. Vi har också inkluderat en stopp i pulserande Bangkok.
Läs mer
23 dagar
NOVEMBER - MAJ
från 33 950:-
Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Åk till Koh Samui med familjen på semestern och bo i egen villa. Villan är perfekt för en avkopplande familjesemester på en härlig sandstrand i lugna omgivningar, med egen pool och direkt tillgång till stranden.
Läs mer
12 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 30 950:-
från 28 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: