Fyra dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Gå på upptäcktsfärd i Chiang Mai och upplev allt som staden i norr har att erbjuda. På vårt servicekontor och vår bas på Eco resort Chiang Mai står vi redo att erbjuda massor av förslag på häftiga och lite annorlunda upplevelser både i och utanför staden. Winberg Travel rekommenderar upplevelsepaketen CHIANG MAI WILD och CHIANG MAI URBAN, som båda är fullpackade med upplevelser för alla sinnen i och runt Chiang Mai.

Bästa reseperiod

Resan kan göras året om, men det kan förekomma frekventa och kraftiga skyfall under regnperioden mellan juni till oktober.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
CHIANG MAI URBAN, 4 dagar
Chiang Mai har allt! Ett häftigt stadsliv, rofyllt lyxliv, avslappnade och kreativa konstnärskvarter, historia, matkultur, marknader, tempel, upptäckter och äventyr. Chiang Mai är verkligen inte tråkigt och på den här resan får du upptäcka allt som staden har att erbjuda.
Dag 1 : Chiang Mai – kvällstur på cykel ( ca 20 km )
Vid ankomsten till Chiang Mai åker du till Eco Resort där du ska tillbringa tre nätter. Om ditt rum inte är färdigt har du möjlighet att förvara ditt bagage på hotellet och koppla av vid poolen, eller dra nytta av några av de andra faciliteterna som erbjuds av resorten. Kom ihåg att gå förbi på servicekontoret för att få inspiration, tips eller bara ett trevligt samtal. På kvällen är en cykeltur runt Chiang Mai planerad. Med cykel kommer du nära lokalbefolkningen. Det är det perfekta sättet att uppleva staden på. Du cyklar längs bakgator och i små gränder där du snart upptäcker att den gamla stadsdelen aldrig sover. Besök gärna parken där ortsborna övar tai chi. Parken är omgiven av gamla tempel med gyllene spiror som lyser upp i natten. Du kommer även att åka förbi en nattmarknad där du kan provsmaka en mängd olika delikatesser. Cykelturen avslutas omkring kl. 21.00, men därefter har du själv möjlighet att utforska den förtrollande staden.
Dag 2: ”Art in Paradise” och matlagningskurs
Idag kan du sova så länge du vill. Uppåt dagen väntar ett besök på det spännande och överraskande illusionsmuséet Art in Paradise. Du tar dig själv till muséet, antingen på cykel eller med tuk tuk. Muséet är verkligen roligt och du tillbringar lätt några timmar med att ta fantasifulla bilder – varför inte vara på förstasidan av TIME magazine eller dricka en cola från samma flaska som en isbjörn? Den enda tid du behöver passa är framåt eftermiddagen, när din matlagningskurs startar på din resort. Du får hjälpa till att köpa in ingredienserna från den lokala marknaden innan en underhållande kock guidar dig genom förberedelser och matlagning. Efter en läcker och välförtjänt, hemlagad middag kan du utforska nattmarknaden på egen hand. (F,M)
Dag 3: Äventyr i trädtopparna (zipline):
Du måste gå upp mycket tidigt idag eftersom ett adrenalinfyllt äventyr väntar, med "Adventure Ziplining" i trädtopparna! Om du vill ha frukost måste du själv komma ihåg att beställa en "grab and go"-frukostlåda i receptionen kvällen innan. Efter ungefär två timmars bilresa kommer du fram till äventyrets utgångspunkt. Vid ankomsten förses du med all nödvändig utrustning, får vissa instruktioner och sedan bär det av i djungeln och du svävar från trädtopp till trädtopp. Njut av en dag med massor av nöjen - ur fågelperspektiv. Lunch serveras innan du återvänder till Chiang Mai på eftermiddagen. Resten av dagen är fri att tillbringa som du önskar. (F,L)
Dag 4 : Mot nya äventyr
Njut av frukosten på Eco Resort och gör dig redo att resa vidare mot nya äventyr – om du inte väljer att förlänga din vistelse i Chiang Mai. Personalen på servicekontoret på Eco Resort har massor av inspiration och förslag om du behöver tips och råd inför din fortsatta resa. (F)
CHIANG MAI WILD, 4 dagar
I och runt Chiang Mai väntar upplevelser för alla sinnen. Du får en adrenalinkick medan du susar genom trädtopparna på linbanorna – så kallade ziplines. Med mountainbike, kajak och fyrhjuling utmanar du naturens krafter i ett a v Thailands allra vackraste områden. Go WILD!
Dag 1 : Chiang Mai och Äventyr i trädtopparna (zipline)
Vid ankomsten till Chiang Mai åker du till Eco Resort där du kommer att tillbringa tre nätter. Om ditt rum inte är färdigt har du möjlighet att förvara ditt bagage på hotellet och koppla av vid poolen, eller dra nytta av några av de andra faciliteterna som erbjuds av resorten. Vid lunch väntar ett adrenalinfyllt äventyr med "Adventure Ziplining" i trädtopparna! Efter ungefär två timmars bilresa kommer du fram till äventyrets utgångspunkt. Vid ankomsten förses du med all nödvändig utrustning, får vissa instruktioner och sedan bär det av i djungeln och du svävar från trädtopp till trädtopp. Njut av en dag med massor av nöjen - ur fågelperspektiv. Du äter middag på plats innan du återvänder till Chiang Mai på kvällen. (M)
Dag 2: : Mountainbike och kajak
Tidigt på morgonen är det dags att åka till ett vackert vattenfall lite utanför Chian Mai. Härifrån hoppar du upp på cykeln och ger dig av mot Sri Lanna National Park. I ditt eget tempo glider du förbi frodiga risfält och fruktodlingar med de vackra bergen som bakgrund. Medan du cyklar över dammen blir du bortskämd av utsikten över bördiga dalar, karga berg och en myriad av små bäckar. Parken är omgiven av skog och i de spegelblanka sjöarnas yta reflekteras den totala stillheten. Här tar du av dig cykelhjälmen och tar i stället på dig en flytväst. Nu är du red att fortsätta äventyret i kajak. Här paddlar du ängs med djungeln medan du håller utkik efter apor. Om du har tur kan du kanske få syn på den färgglada kungsfiskaren. Lunchen serveras på en flytande restaurang innan du får lite tid till att utforska området på egen hand. Sent på eftermiddagen paddlar du tillbaka till startpunkten innan en aktiv men samtidigt avslappnande dag närmar sig sitt slut. Väl tillbaka i Chiang Mai har du resten av kvällen till att göra vad du vill. ((F,L)
Dag 3 : Offroad på fyrhjuling
Idag väntar en actionfylld upplevelse när du ska ut och köra offroad med fyrhjuling. Under den tre timmar långa utflykten kör du genom djungeln längs frodiga stigar och genom små bäckar. Det är en spännande utflykt och den enda där man kör i Doi Suthep National Park och området runt ”Chiang Mai-stranden”. Du kommer definitivt bli både blöt och lerig eftersom turen tar dig över både vattenpölar och våta stigar. Hur spännande och utmanande stigarna beror på säsong och vattennivån i sjöarna. Du förväntas vara tillbaka i Chaing Mai runt lunchtid. Efter ett välbehövligt bad har du resten av dagen till utforska Chaing Mais tempel, våga dig på ett bungyjump eller helt enkelt koppla av vid poolen. (F)
Dag 4 : Mot nya äventyr
Njut av frukosten på Eco Resort och gör dig redo att resa vidare mot nya äventyr – om du inte väljer att förlänga din vistelse i Chiang Mai. Personalen på servicekontoret på Eco Resort har massor av inspiration och förslag om du behöver tips och råd inför din fortsatta resa. (F)

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Thailand. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Engelsktalande guide följer med på utflykterna.
Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Bekväma skor som passar för vandring
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Transport enligt programmet
 • Engelsktalande guide
 • Sightseeing enligt programmet

I priset ingår inte

 • Internationellt flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF