Sök
Sök
Upplevelser i Chiang Mai
Eco Resort, Chiang Mai, Thailand
Eco Resort, Chiang Mai, Thailand
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai, Nordthailand
Art in Paradise, Chiang Mai
Art in Paradise, Chiang Mai
Cooking school, Chiang Mai
Cooking school, Chiang Mai
Cooking school, Chiang Mai
Ziplining, Chiang Mai
Ziplining, Chiang Mai, Thailand
Ziplining, Chiang Mai
Cykling, Chiang Mai, Thailand
Cykling, Chiang Mai, Thailand
Cykling, Chiang Mai, Thailand
Cykling, Chiang Mai, Thailand

Upplevelser i Chiang Mai

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 625:-

Reslängd: Fyra dagar

Chiang Mai har allt! Ett häftigt stadsliv, rofyllt lyxliv, storslagen natur, avslappnade och kreativa konstnärskvarter, historia, matkultur, marknader, tempel, upptäckter och äventyr. Chiang Mai är aldrig tråkigt – här finns massor att upptäcka.

Gå på upptäcktsfärd i Chiang Mai och upplev allt som staden i norr har att erbjuda. På vårt servicekontor och vår bas på Eco resort Chiang Mai står vi redo att erbjuda massor av förslag på häftiga och lite annorlunda upplevelser både i och utanför staden. Winberg Travel rekommenderar upplevelsepaketen CHIANG MAI WILD och CHIANG MAI URBAN, som båda är fullpackade med upplevelser för alla sinnen i och runt Chiang Mai.

Väder

Resan kan göras året om, men det kan förekomma frekventa och kraftiga skyfall under regnperioden mellan juni till oktober.

Detaljerad resplan

CHIANG MAI URBAN, 4 dagar

Chiang Mai har allt! Ett häftigt stadsliv, rofyllt lyxliv, avslappnade och kreativa konstnärskvarter, historia, matkultur, marknader, tempel, upptäckter och äventyr. Chiang Mai är verkligen inte tråkigt och på den här resan får du upptäcka allt som staden har att erbjuda.

Dag 1 : Chiang Mai – kvällstur på cykel ( ca 20 km )

Vid ankomsten till Chiang Mai åker du till Eco Resort där du ska tillbringa tre nätter. Om ditt rum inte är färdigt har du möjlighet att förvara ditt bagage på hotellet och koppla av vid poolen, eller dra nytta av några av de andra faciliteterna som erbjuds av resorten. Kom ihåg att gå förbi på servicekontoret för att få inspiration, tips eller bara ett trevligt samtal. På kvällen är en cykeltur runt Chiang Mai planerad. Med cykel kommer du nära lokalbefolkningen. Det är det perfekta sättet att uppleva staden på. Du cyklar längs bakgator och i små gränder där du snart upptäcker att den gamla stadsdelen aldrig sover. Besök gärna parken där ortsborna övar tai chi. Parken är omgiven av gamla tempel med gyllene spiror som lyser upp i natten. Du kommer även att åka förbi en nattmarknad där du kan provsmaka en mängd olika delikatesser. Cykelturen avslutas omkring kl. 21.00, men därefter har du själv möjlighet att utforska den förtrollande staden.

Dag 2: ”Art in Paradise” och matlagningskurs

Idag kan du sova så länge du vill. Uppåt dagen väntar ett besök på det spännande och överraskande illusionsmuséet Art in Paradise. Du tar dig själv till muséet, antingen på cykel eller med tuk tuk. Muséet är verkligen roligt och du tillbringar lätt några timmar med att ta fantasifulla bilder – varför inte vara på förstasidan av TIME magazine eller dricka en cola från samma flaska som en isbjörn? Den enda tid du behöver passa är framåt eftermiddagen, när din matlagningskurs startar på din resort. Du får hjälpa till att köpa in ingredienserna från den lokala marknaden innan en underhållande kock guidar dig genom förberedelser och matlagning. Efter en läcker och välförtjänt, hemlagad middag kan du utforska nattmarknaden på egen hand. ([F],[M])

Dag 3: Äventyr i trädtopparna (zipline):

Du måste gå upp mycket tidigt idag eftersom ett adrenalinfyllt äventyr väntar, med "Adventure Ziplining" i trädtopparna! Om du vill ha frukost måste du själv komma ihåg att beställa en "grab and go"-frukostlåda i receptionen kvällen innan. Efter ungefär två timmars bilresa kommer du fram till äventyrets utgångspunkt. Vid ankomsten förses du med all nödvändig utrustning, får vissa instruktioner och sedan bär det av i djungeln och du svävar från trädtopp till trädtopp. Njut av en dag med massor av nöjen - ur fågelperspektiv. Lunch serveras innan du återvänder till Chiang Mai på eftermiddagen. Resten av dagen är fri att tillbringa som du önskar. ([F],[L])

Dag 4 : Mot nya äventyr

Njut av frukosten på Eco Resort och gör dig redo att resa vidare mot nya äventyr – om du inte väljer att förlänga din vistelse i Chiang Mai. Personalen på servicekontoret på Eco Resort har massor av inspiration och förslag om du behöver tips och råd inför din fortsatta resa. ([F])CHIANG MAI WILD, 4 dagar

I och runt Chiang Mai väntar upplevelser för alla sinnen. Du får en adrenalinkick medan du susar genom trädtopparna på linbanorna – så kallade ziplines. Med mountainbike, kajak och fyrhjuling utmanar du naturens krafter i ett a v Thailands allra vackraste områden. Go WILD!

Dag 1 : Chiang Mai och Äventyr i trädtopparna (zipline)

Vid ankomsten till Chiang Mai åker du till Eco Resort där du kommer att tillbringa tre nätter. Om ditt rum inte är färdigt har du möjlighet att förvara ditt bagage på hotellet och koppla av vid poolen, eller dra nytta av några av de andra faciliteterna som erbjuds av resorten. Vid lunch väntar ett adrenalinfyllt äventyr med "Adventure Ziplining" i trädtopparna! Efter ungefär två timmars bilresa kommer du fram till äventyrets utgångspunkt. Vid ankomsten förses du med all nödvändig utrustning, får vissa instruktioner och sedan bär det av i djungeln och du svävar från trädtopp till trädtopp. Njut av en dag med massor av nöjen - ur fågelperspektiv. Du äter middag på plats innan du återvänder till Chiang Mai på kvällen. ([M])

Dag 2: : Mountainbike och kajak

Tidigt på morgonen är det dags att åka till ett vackert vattenfall lite utanför Chian Mai. Härifrån hoppar du upp på cykeln och ger dig av mot Sri Lanna National Park. I ditt eget tempo glider du förbi frodiga risfält och fruktodlingar med de vackra bergen som bakgrund. Medan du cyklar över dammen blir du bortskämd av utsikten över bördiga dalar, karga berg och en myriad av små bäckar. Parken är omgiven av skog och i de spegelblanka sjöarnas yta reflekteras den totala stillheten. Här tar du av dig cykelhjälmen och tar i stället på dig en flytväst. Nu är du red att fortsätta äventyret i kajak. Här paddlar du ängs med djungeln medan du håller utkik efter apor. Om du har tur kan du kanske få syn på den färgglada kungsfiskaren. Lunchen serveras på en flytande restaurang innan du får lite tid till att utforska området på egen hand. Sent på eftermiddagen paddlar du tillbaka till startpunkten innan en aktiv men samtidigt avslappnande dag närmar sig sitt slut. Väl tillbaka i Chiang Mai har du resten av kvällen till att göra vad du vill. (([F],[L])

Dag 3 : Offroad på fyrhjuling


Idag väntar en actionfylld upplevelse när du ska ut och köra offroad med fyrhjuling. Under den tre timmar långa utflykten kör du genom djungeln längs frodiga stigar och genom små bäckar. Det är en spännande utflykt och den enda där man kör i Doi Suthep National Park och området runt ”Chiang Mai-stranden”. Du kommer definitivt bli både blöt och lerig eftersom turen tar dig över både vattenpölar och våta stigar. Hur spännande och utmanande stigarna beror på säsong och vattennivån i sjöarna. Du förväntas vara tillbaka i Chaing Mai runt lunchtid. Efter ett välbehövligt bad har du resten av dagen till utforska Chaing Mais tempel, våga dig på ett bungyjump eller helt enkelt koppla av vid poolen. ([F])

Dag 4 : Mot nya äventyr

Njut av frukosten på Eco Resort och gör dig redo att resa vidare mot nya äventyr – om du inte väljer att förlänga din vistelse i Chiang Mai. Personalen på servicekontoret på Eco Resort har massor av inspiration och förslag om du behöver tips och råd inför din fortsatta resa. ([F])


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Engelsktalande guide följer med på utflykterna.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 625:-


I priset ingår

  • Transport enligt programmet
  • Engelsktalande guide
  • Sightseeing enligt programmet

I priset ingår inte

  • Internationellt flyg
  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: