Hawaii är precis allt man drömt om och så lite till. Hawaii är en värld för sig - när man flyger de fem timmarna från USA:s västkust flyger man långt, långt bort från stress. Här har ingen bråttom, man äter fish tacos från en food truck, handlar organisk frukt på Farmers Market, snorklar bland sköldpaddor i det klara vattnet och läser en god bok i hängmattan.

De öar man som turist kan besöka och bo på är Kauai, Oahu, Molokai. Lanai, Maui och Hawaii. Den kanske populäraste ön att besöka är Oahu med huvudstaden Honolulu men beroende på vad man är intresserad av kan man enkelt och bekvämt kombinera en eller flera öar.

Visa 3 upplevelser

Franska Polynesien och Hawaii

Välkommen till Stilla Havets paradisöar. Med en kombination av San Fransisco, Franska Polynesien och Hawaii är resan fullpackad med intryck. Pulserande storstäder, vulkaniska öar, turkosblå laguner och små lokalsamhällen bidrar alla till att göra den här resan helt unik.
Läs mer
22 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 68 450:-
Öluff på magiska Hawaii

Öluff på magiska Hawaii

Ö-luffa och upplev det bästa Hawaii har att erbjuda i din egen takt. Vi ordnar så att allt är bokat och klart så du har boende, hyrbil, flyg, m.m. Sen väntar vackra stränder, korallrev, kultur och vulkaner på dig.
Läs mer
16 dagar
ÅRET OM
från 43 950:-
från 16 450:-
Stora rundresan i USA

Stora rundresan i USA

En roadtrip i magnifika nationalparker, vinprovning i Napa Valley, öluff på Hawaii och storstadsupplevelser i New York är bara en del av vad denna unika och kontrastfyllda rundresa i USA bjuder på.
Läs mer
22 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 47 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: