Sök
Sök
Yellowstone

Studieresor och skolresor till USA

Winberg Travel skräddarsyr skolresor till USA helt efter era önskemål. Vi gör t.ex. studieresor till New York, Washington och Miami - men naturligtvis också många andra intressanta städer och platser i USA.

Tillsammans med vår samarbetspartner i USA kan vi göra ett fullmatat program för en skolresa till USA och säkra att det professionella innehållet i resan blir perfekt. Förutom flygbiljetter kan vi hjälpa till med besök på olika företag, skolor och museer. Vi hjälper er med hela resan - från början till slut!

Se alla studieresor och skolresor här
6 resultat
Studieresor och skolresor
Studieresa
Från: 6 250:-
NYC - LH

USA - New York

New York är känd som staden som aldrig sover och precis som Frank Sinatra sjunger vill man bli en del av detta när man kommer till “the Big Apple”. Med över 8 miljoner invånare på drygt 800 km² är New York en av USA:s mest befolkningstäta storstäder. New York är uppdelad i fem stadsdelar – Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens och Staten Island – som var och en har sin speciella atmosfär och karaktär.

Reslängd: Sex dagar

Studieresa
Från: 7 050:-
Wahington, USA

USA - Washington

Upplev maktens centrum i den amerikanska huvudstaden Washington DC. Här får du politik, historia och drama för hela slanten. Staden byggdes för att göra ett storslaget intryck – och det gör den!

Reslängd: Sex dagar

Studieresa
Från: 7 350:-
Los Angeles, Californien

USA - Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills och Venice Beach är alla platser man bara måste uppleva när man besöker “City of Angels”. I Los Angeles kan man gå i de rikas och berömdas fotspår, besöka Universal Studios eller njuta av den avslappnade stämningen på en av de många stränderna.

Reslängd: Sju dagar

Studieresa
Från: 7 895:-
Studieresa till USA - San Francisco

USA - San Francisco

San Francisco är inte som andra amerikanska storstäder. Här hittar man branta gator, mysiga hus i viktoriansk stil och gamla spårvagnar – precis som man har sett på film. Staden är otroligt charmig med en mycket speciell stämning och bjuder på många spännande upplevelser.

Reslängd: Sju dagar

Studieresa
Från: 7 995:-
Chicago, USA

USA - Chicago

Chicago har riktigt mycket att bjuda på. Så om du gillar Broadway-shower, museer, arkitektur, blues- och jazzmusik, shopping, restauranger med Michelinstjärnor eller deep dish pizza har du möjlighet att hitta något som faller dig i smaken.

Reslängd: Sex dagar

Studieresa
Från: 8 895:-

USA - Miami

Miami är en stad med många soltimmar, pastellfärgade art déco-hus och vackra stränder som sträcker sig flera kilometer. Staden är känd för att ha en stor konst- och kulturscen och är samtidigt en bra utgångspunkt för utflykter till Floridanaturens pärlor Key West och the Everglades.

Reslängd: Sju dagar

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: