Res till Australien som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Australien tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Sydney, surf och sand

Sydney, surf and reef

Australiens vackra östkust står högt på önskelistan hos många backpackers. Här väntar sol och värme, samt massor av möjligheter för äventyr, surfing, dykning och andra backpackerupplevelser.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 34 450:-

Res på egen hand i Australien

Res runt på Australien i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätters boende förbokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
från 20 950:-

Backpacking längs Australiens östkust

Australiens östkust är lika med sol, vatten, värme och god stämning. Med ett busskort har du frihet att utforska och uppleva Australien helt i ditt eget tempo.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
från 26 450:-

Outback & östkusten

Den ultimata Australienresan för backpackers. Först en 17-dagars resa från Darwin ned genom Australien till Melbourne. Sedan ett busspass hela vägen till Cairns, så att du kan uppleva den australiska östkusten i din egen takt.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
Priser på väg
Working Holiday i Australien

Working Holiday i Australien

Kombinera din semester i Australien med att arbeta och upplev den australiensiska kulturen och vardagen på nära håll. Detta reseförslag ger dig en flygbiljett med 12 månaders varaktighet, visum för en “working holiday” och 2 nätter på ett hostel.
Läs mer
Upp till 12 månader
SEPTEMBER - APRIL
från 28 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: