Barn är inget hinder för att resa i Costa Rica – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Costa Rica är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Familjeresa till Panama & Costa Rica

Detta familjeäventyr tar er med på djungeltrekking hos ursprungsbefolkningen Emberá i Panama. Därefter fortsätter resan till Tortuguero National Park i Costa Rica där unika djurupplevelser väntar er. Resan avslutas med en avkopplande badsemester vid den karibiska kusten på Shawandha Ecolodge vid Puerto Viejo.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950:-
från 27 950:-

Road trip i Costa Rica med familjen

Ta med familjen på den ultimata kör själv-resan runt i natursköna Costa Rica. Här väntar fantastiska djurupplevelser, vulkaner, varma källor, vattenfall och strandsemester vid Stillahavskusten. I egen hyrbil får ni möjlighet för att utforska landet och kan resa i det tempo som passar till just er familj.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 26 450:-
från 26 450:-

Tregenerationsresa till Costa Rica

Denna tregenerationsresa kombinerar Costa Ricas unika djurliv med exotisk badsemester. Med egen hyrbil kan ni själva bestämma resans tempo och stanna precis när och var det passar er. Resan tar er från San José via Irazúvulkanen, La Fortuna och Monteverde till Flamingo Beach vid Stillahavskusten.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 450:-
från 29 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: