En kör-självresa på Färöarna ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips på Färöarna är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip på Färöarna. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Färöarnas höjdpunkter

Färöarnas höjdpunkter

På Färöarna hittar man allt från unika naturupplevelser, ett rikt djurliv och en spännande kultur med jordnära människor som inte låter det moderna samhället vare sig springa förbi eller ifrån.
Läs mer
11 dagar
MAJ - AUGUSTI
från 35 950:-
Med familjen på Färöarna

Med familjen på Färöarna

Massor med barnvänliga upplevelser väntar bland Färöarnas friska luft och grönskande natur. Här är det enkelt att anpassa resan till barnfamiljernas behov av flexibilitet. Massor med kul utflykter som enkelt kan upplevas i barnhöjd.
Läs mer
8 dagar
MAJ - AUGUSTI
från 16 450:-
från 10 950:-
Vandring på Färöarna

Trekkingäventyr på Färöarna

Ta på vandringsskorna och ta några djupa andetag av den uppfriskande Atlantvinden när du nu ska uppleva Färöarna på det absolut bästa sättet – steg för steg.
Läs mer
8 dagar
MAJ - AUGUSTI
från 29 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: