Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Grekland för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Grekland har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr.
Se alla våra förslag på sol- och badsemestrar här

Visa 2 upplevelser

Glamping och strandliv i Halkidiki

Natur och badsemester i Halkidiki

Se fram emot lokala upplevelser när du bor ett par nätter i en mysig stuga nära strövområden och små, lokala byar. Fortsätt sedan till en härlig strandlägenhet på Sithonia-halvön. Vi inkluderar en hyrbil så du är fri att utforska de vackra områdena du passerar i ditt eget tempo.
Läs mer
7 dagar
MAJ - OKTOBER
från 14 950:-
Seglaräventyr i Grekland

Seglaräventyr i Grekland

Du har säkert sett de vitmålade byarna och det azurblå grekiska havet en miljon gånger på vykort, men inte ens de bästa bilderna kan matcha verkligheten. På denna resa får du chansen att se dessa vackra vyer från vattnet på en läcker båt, upptäcka de gamla grekiska myterna och känna historiens vingslag.
Läs mer
14 dagar
MAJ - OKTOBER
från 22 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF