En kör-självresa på Island ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips på Island är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip på Island. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Backpacking Island

Backpacking på Island

Gör en road-trip på fantastiska Island i en egen hyrbil. Vi hjälper dig med att boka flyg, övernattningar i Reykjavik och biluthyrning, samt ger råd om resvägar för ditt isländska äventyr!
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 11 450:-
Island - road trip

Islands höjdpunkter

Upplev fantastiska Island på denna 8-dagars road trip som tar dig runt hela Island. Valsafari, bilhyra, flyg och övernattningar ingår!
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 18 950:-
Isländska höglandet

Isländska höglandet i 4WD

Åk ut på ett 4wd-äventyr genom det isländska höglandet där vacker och vild natur väntar dig! Här finns massor av vandringsmöjligheter och endast ett några fåtal besökare. Kör längs med grusvägar, över floder och bergspass och genom karga ökenlandskap för att upptäcka Islands varierande landskap!
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 20 450:-
Äventyr på Island

Äventyr på Island

Utmana dig själv med en 4WD och vulkantrekking på Thorsmork Valley, snorkla mellan två kontinenter i Thingvellir, kom nära knölvalar, upplev det imponerande vattenfallet Gulfoss, njut av atmosfären i Reykjavik och se världens äldsta gejser i Haukadalur.
Läs mer
5 dagar
APRIL - OKTOBER
från 18 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: