Barn är inget hinder för att resa i Italien – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Italien är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Tregenerationsresa i egen villa i Toscana

Res med hela familjen till Toscana och bo i er egen villa. Koppla av och njut av kvalitetstid med barn och barnbarn i denna autentiska villa. Gör spännande dagsutflykter i Toscanas pittoreska landskap och historiska städer med era hyrbilar. Villan har en egen pool, 5 sovrum, en mysig terrass och mycket mer.
Läs mer
8 dagar
MARS-OKTOBER
från 8 450:-

Familjesemester på agriturismo i Toscana

Åk med familjen till soliga Toscana. Besök renässansstaden Florens och bo på en inbjudande, autentisk italiensk farm mellan olivträd och vinodlingar i er egna, rustika lägenhet. I Panzano i Chiantiregionen finns det utrymme för familjetid med kultur, mat och upplevelser för alla åldrar.
Läs mer
8 dagar
MARS-OKTOBER
från 13 950:-
från 9 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: