Res till Japan som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Japan tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Japan runt i camper van

Res runt i Japan tillsammans med kompisgänget. En resa med ’camper van’ – en mindre och enklare form av husbil, öppnar dörrarna till magiska reseäventyr och gör det enkelt för er att ta er utanför de vanliga turiststråken, så att ni på riktigt kan utforska den japanska kulturen, naturen och de ikoniska storstäderna.
Läs mer
16 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 17 950:-
Japan med massor av frihet

Fantastiska Japan med tågpass

Med detta 20-dagars reseförslag reser du med ett Japan Rail Pass från Tokyo till Osaka. Du har sex övernattningar inräknade. Kort sagt handlar det om att njuta av friheten och uppleva världen.
Läs mer
21 dagar
APR - MAJ, SEP - NOV
från 24 950:-
Japan på egen hand

Res i Japan på egen hand

Res runt i Japan i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg och två nätter på hotell bokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dage
från 14 450:-
Backpacking Japan

Backpacking i Japan

Upplev det bästa av Japan på backpackerbudget där du bor i vandrarhem och reser med tåg mellan städerna Tokyo, Kyoto, Hiroshima och Osaka.
Läs mer
15 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 28 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: