Barn är inget hinder för att resa i Kanada – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Kanada är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Med husbil i västra Kanada

Västra Kanada med egen husbil

I detta förslag på en skräddarsydd resa i västra Kanada startar du resan i Vancouver och fortsätter sedan på egen hand. Du kör en husbil och har sedan hela västra Kanada att utforska precis som du vill.
Läs mer
15 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 20 450:-
från 9 950:-
Familjeäventyr i Kanada

Familjeäventyr med bil i västra Kanada

Res med familjen till västra Kanada med sin storslagna natur och sköna äventyr. Vi har gjort ett reseförslag där man sitter mindre tid bakom ratten för att istället ha tid till att njuta av Kanadas fantastiska nationalparker och djurliv. Här bjuds på den vackraste naturen i provinserna British Columbia och Alberta.
Läs mer
12 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 27 950:-
från 9 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: