Vi kallar våra sol- och badsemestrar på Mauritius för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor på Mauritius har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Familjeresa till Mauritius

Åk med hela familjen till vackra Mauritius. Njut av ordentlig kvalitetstid vid Indiska Oceanen. Få sand mellan tårna och massor med tid för lek och poolplask. Bo direkt vid hav och strand i rymliga och bekväma familjerum.
Läs mer
11 dagar
ÅRET OM
från 19 950:-
från 14 450:-
Mauritius med unika boenden

Mauritius med unika boenden

Mauritius är inte bara sol, bad och strand - här finns fantastisk natur och spännande hotell undangömda i den grönskande tropiska naturen. Vi har tagit fram ett program med unika boenden som ger dig möjlighet att utforska ett lite annorlunda Mauritius!
Läs mer
11 dagar
ÅRET OM
från 24 950:-
Safari i Sydafrika och strandliv på Mauritius

Safari i Sydafrika och strandliv på Mauritius

Kombinera stora djur-, natur- och kulturupplevelser på mysiga Mpala Safari Lodge med skön avkoppling vid stranden på paradisön Mauritius.
Läs mer
13 dagar
OKTOBER - APRIL
från 51 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: