Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Panama. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Panamas spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Nära kulturen på Kuba och i Panama

Dyk ner i två helt olika kulturer på denna resa som kombinerar Kuba och Panama. Upplev färggranna kolonialhus, gamla amerikanare, tobaksodlingar och revolutionshistoria i Kuba, och se fram emot att utforska Panamakanalen, infödda stamfolk och lockande paradisöar.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 39 450:-

Familjeresa till Panama & Costa Rica

Detta familjeäventyr tar er med på djungeltrekking hos ursprungsbefolkningen Emberá i Panama. Därefter fortsätter resan till Tortuguero National Park i Costa Rica där unika djurupplevelser väntar er. Resan avslutas med en avkopplande badsemester vid den karibiska kusten på Shawandha Ecolodge vid Puerto Viejo.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950:-
från 27 950:-

Djungelvandring och Panamas urinvånare

Gör en oförglömlig djungelvandring i ett av Centralamerikas mest avlägsna regnskogar. Bo bland Emberás urbefolkning och kom nära livet, kulturen och regnskogens flora och fauna i Darien National Park. Utforska paradisöarna i San Blas på egen hand och njut av Panamas vackraste stränder och blåaste vatten. Du får också möjlighet att möta de färgstarka urinvånarna Kuna här i detta naturparadis.
Läs mer
12 dagar
DECEMBER - APRIL
från 43 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: