Att vandra och trekka i Peru är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Peru. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Indonesien har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Efter fire dages vandring på inca-stien ankommer du ved solopgang til Machu Picchu

Backpacking i Peru & Bolivia

På denna resa får du uppleva två av Sydamerikas absoluta höjdpunkter: den legendariska fyradagarsvandringen till Machu Picchu i Peru och den spektakulära saltöknen i Bolivia.
Läs mer
Upp till 90 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 22 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Inkastien (Inca Trail) til Machu Picchu

Legendariska Inkaleden till Machu Picchu

Följ med Winberg Travel på äventyr till Peru och vandra längs den legendariska Inkaleden. Resan startar i Cuzco i Anderna med dagsutflykter till bland annat Rainbow Mtn. Höjdpunkten på resan är den fyra dagar långa Inkaleden som för dig längs inkastigar ända till Machu Picchu.
Läs mer
12 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 32 950:-
Du finder masser af gode surfer strande i Peru, bl.a. San Gallan Beach syd for Paracas og Ica

Vandring och backpacking i Peru

Upplev inkafolkets gamla huvudstad Cuzco och följ med på en fem dagar lång vandring till Salkantay och Machu Picchu. Därefter kan du resa runt på egen hand i Peru.
Läs mer
Upp till 90 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 26 950:-
Jaguaren minder om leoparden, men er større og kraftigere. Den er kendt for den gule pels med sorte pletter. Det store kattedyr kan blive mellem 1-1,80 meter lang, 70 cm høj og veje op til 150 kg

Det ultimata vandrings- och Amazonasäventyret i Peru

Följ med på äventyr till de okända inkaruinerna i Choquequirao, vandra längs uråldriga inkastigar genom Anderna till Machu Picchu och bege dig djupt in i den orörda delen av Amazonas i Manu National Park.
Läs mer
23 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 55 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: