Vi kallar våra sol- och badsemestrar på Seychellerna för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor på Seychellerna har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Bröllopsresa till Kenya och Seychellerna

En kombination av tält på savannen och safari i en av Afrikas bästa nationalparker - Masai Mara – som avslutas med paradissemester på några av världens vackraste stränder. För oss är detta den perfekta bröllopsresan! Vi har skräddarsytt er bröllopsresa till Kenya och Seychellerna, för den bästa mixen av upplevelser och lyx.
Läs mer
16 dagar
JUNI - OKTOBER
från 62 950:-

Upplev Seychellerna med segelbåt

Drömmer du om vind i seglen, kristallklart vatten och några av världens vackraste stränder? Då är vår intima seglats på sju dagar i Seychellernas övärld något för dig! Du bor i egen hytt, och ombord på båten är det enda du ska bekymra dig om att njuta av vackra utsikter, inta läckra måltider och bada i det inbjudande havet. Snorkelutrustning, paddle boards, kajaker och fiskeutrustning finns ombord för när du vill byta soldyrkandet mot aktiviteter.
Läs mer
13 dagar
ÅRET OM
från 43 450:-

Aktiv semester på Seychellerna

Seychellerna är inte bara paradisstränder och badsemester. Här kan du också krydda avkopplingen på stranden med dykning, snorkling, surfing och paddleboards, samt vandringar i de vackra omgivningarna.
Läs mer
14 dagar
ÅRET OM
från 30 950:-

Öluffa på Seychellerna

Seychellerna är en drömdestination för många. Stämningen är avslappnad och bjuder in till både avkoppling och utforskning av land och hav. Seychellerna har några av världens vackraste stränder med vit sand, blått hav och palmer som vajar i vinden.
Läs mer
11 dagar
ÅRET OM
från 30 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: