Vi kallar våra sol- och badsemestrar på Sri Lanka för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor på Sri Lanka har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Sri Lanka & Maldiverna kombo

Äventyr på Maldiverna och Sri Lanka

Börja din semester med ett aktivt äventyr på Sri Lanka, där du ska vandra, forsränna och cykla i den fantastiska naturen. Avsluta på Maldiverna där du får möjlighet att snorkla och paddla på en stand up paddle board medan du njuter av landets kritvita stränder.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 35 950:-
Sri Lankas stränder

Sri Lankas skönaste stränder

Koppla av på stranden i en hängmatta eller spana valar och sköldpaddor. Njut av Sri Lankas säregna charm och atmosfär. Avsluta resan i coola Colombo med kultur, folkliv och skön stämning.
Läs mer
Tolv dagar
NOVMEBER - APRIL
från 26 450:-
Sri Lanka Deluxe

Sri Lanka Deluxe

Gå på upptäcktsfärd i Sri Lankas kultur, njut av naturen i Ella, luta dig tillbaka på den vackra stranden i Mirissa och bo på handplockade förstklassiga hotell och lodger.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 41 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: