Surfing, kajak och rafting under en resa på Sri Lanka ger en härlig kombination av fysisk utmaning och stora naturupplevelser. Här mäter du dina krafter med naturen – som ibland är en tuff motståndare och ibland en följsam medspelare. Vi hjälper dig gärna med att krydda din resa på Sri Lanka med minnesvärda upplevelser inom rafting, kajakpaddling och surfing. Se våra övriga surf-, kajak och raftingresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Sri Lanka & Maldiverna kombo

Äventyr på Maldiverna och Sri Lanka

Börja din semester med ett aktivt äventyr på Sri Lanka, där du ska vandra, forsränna och cykla i den fantastiska naturen. Avsluta på Maldiverna där du får möjlighet att snorkla och paddla på en stand up paddle board medan du njuter av landets kritvita stränder.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 36 450:-
Äventyr på Sri Lanka

Aktivt äventyr på Sri Lanka

Forsränning, bergsbestigning och surfing är bara några av alla de upplevelser som väntar under denna aktiva resa till Sri Lanka. Du får även inblick i den srilankesiska kulturen och besöker några av landets mest ikoniska platser, som Sigiriya Lion Rock och Dambulla Caves.
Läs mer
18 dagar
DECEMBER - MAJ
från 37 950:-
Surf Sri Lanka

Surfing på Sri Lanka

Oavsett om du är nybörjare och vill lära dig allt från grunden eller om du är en erfaren surfare som vill utveckla dig är detta resan för dig. Bemästra vågorna i det varma havet som omger Sri Lanka!
Läs mer
17 dagar
SEPTEMBER - APRIL
från 31 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: