Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Svalbards fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Expeditionskryssning Svalbard

Expeditionskryssning i Svalbards arktiska vildmark

Denna expeditionsresa med M/S Nordstjernen är det optimala Svalbardäventyret. Du tillbringar två nätter på land och resten av tiden till havs för att utforska det ovanliga arktiska landskapet med glaciärer och fjordar. I priset ingår flyg från Skandinavien till Svalbard t/r, samtliga övernattningar, de flesta måltider och utflykter.
Läs mer
6 dagar
MAJ - SEPTEMBER
från 30 950:-
Familjeäventyr Svalbard

Familjeäventyr på Svalbard

Detta reseförslag är särskilt utformat för aktiva familjer, där ni både beger er ut på vandring i Svalbards vildmark, har stora djurupplevelser, upplever den ryska gruvstaden Barentsburg, åker hundspann och går på en fossiljakt. Svalbard är det perfekta sommarsemestermålet och resan kan skräddarsys helt efter barnens ålder.
Läs mer
6 dagar
JULI - SEPTEMBER
från 20 150:-
från 10 850:-

Snöskoter & hundspann

Detta arktiska äventyr tar dig långt ut i Svalbards vildmark. Du får prova på att åka hundsläde i Bolterdalen och följa med på en snöskoterexpedition längs Spetsbergens östkust där du kan uppleva renar, fjällrävar och kanske även en isbjörn!
Läs mer
4 dagar
FEBRUARI - MAJ
från 14 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: