Att resa till en av Sydkoreas storstäder innebär ett oändligt och aldrig sinande utbud av restauranger i alla prisklasser, underhållning och aktiviteter dygnet runt och en uppsjö av olika boendealternativ. Vi hjälper dig att gallra i havet av upplevelser och guidar dig till det som passar din smak och plånbok. Vi hjälper dig också att kombinera storstadsbesöket med fortsatta resor i Sydkorea, eller varför inte med vidare färd till ännu en spännande storstad. Se våra övriga storstadsresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Res på egen hand i Sydkorea

Få en bra start på resan till Sydkorea. Vi bokat flygbiljett samt de två första övernattningarna i Seoul, innan du själv beger dig ut på äventyr.
Läs mer
Upp till 90 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 14 450:-

Det bästa av Sydkorea

Upplev det bästa av Sydkorea – Seoul, Sokcho, Seoraksan National Park, Hahoe Village, Gyeongju, Busan med avslutning på Jeju. Under resan övernattar du på Hanok som är Sydkoreas traditionella trähus, minbak – ett slags lokalt B&B – samt mysiga gästhus.
Läs mer
18 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 35 950:-
Äventyr Sydkorea & Japan

På äventyr i Sydkorea & Japan

Denna rundresa kombinerar det bästa av Sydkorea och Japan. Upplev moderna städer, uråldriga traditioner, fantastiska landskap och vackra tempel.
Läs mer
19 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 38 950:-
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: