Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Tanzania för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Tanzania har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Campingsafari i Tanzania och Zanzibar

Campingsafari i Tanzania och Zanzibar

På denna resa kommer du att besöka tre välkända nationalparker där du kan uppleva Afrikas vilda djur och vackra landskap. Efteråt kan du njuta av livet på Zanzibar och tvätta av dig safaridammet i Indiska oceanen.
Läs mer
16 dagar
JANUARI - MARS
från 34 950:-
Exotiska Zanzibar

Exotiska Zanzibar

Zanzibar har några av världens vackraste stränder med sitt typiskt turkosblå vatten, vita sand och vajande palmer. Upplev stränder, kolonialhistoria och utforska livet under vattnet i Indiska Oceanen.
Läs mer
15 dagar
JANUARI - MARS
från 26 950:-
Safari och egen strandbungalow på Zanzibar

Familjesafari och egen strandbungalow på Zanzibar

Följ med på en unik safariupplevelse på de ändlösa grässlätterna i Serengeti nationalpark och kom nära den unika djurvärlden i Ngorongoro. Du får också tid att njuta av livet på en av Zanzibars vackra stränder och utforska historiska Stone Town.
Läs mer
17 dagar
JANUARI - MARS
från 41 450:-
från 34 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: