Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Thailand. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Thailands spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

En bit av Laos och strandsemester i Thailand

Följ med på en båttur på Mekongfloden och upplev den charmerande staden Luang Prabang i Laos orörda paradis. Kombinera upplevelserna i Laos med ö-semester i härliga Thailand, där du bjuds på äventyr i Chiang Mai, Bangkok och på den idylliska ön Koh Kood.
Läs mer
17 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 450:-
Bangkok, Angkor Wat och vackra Koh Yao

Åk till Bangkok, Angkor Wat, Phuket och Koh Yao

Upplev kontrasten mellan storstadspulsen i Bangkok och lugnet vid de unika templen runt Angkor Wat. Cykla runt i de lantliga miljöerna runt Siem Reap innan du flyger söderut till vackra Koh Yao och Phuket.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: