Att resa till en av Thailands storstäder innebär ett oändligt och aldrig sinande utbud av restauranger i alla prisklasser, underhållning och aktiviteter dygnet runt och en uppsjö av olika boendealternativ. Vi hjälper dig att gallra i havet av upplevelser och guidar dig till det som passar din smak och plånbok. Vi hjälper dig också att kombinera storstadsbesöket med fortsatta resor i Thailand, eller varför inte med vidare färd till ännu en spännande storstad. Se våra övriga storstadsresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Bangkok, Angkor Wat och vackra Koh Yao

Åk till Bangkok, Angkor Wat, Phuket och Koh Yao

Upplev kontrasten mellan storstadspulsen i Bangkok och lugnet vid de unika templen runt Angkor Wat. Cykla runt i de lantliga miljöerna runt Siem Reap innan du flyger söderut till vackra Koh Yao och Phuket.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-
Sommarlov i Thailand

Sommarsemester i Thailand med familjen

Åk på sommarsemester till Thailand och upplev gyllene tempel och den lokala vardagen längs Bangkoks floder. Njut också av Pranburis orörda sandstränder, nationalparken Kui Buri med dess vilda elefanter och se fram emot att snorkla i havet runt den tropiska ön Koh Talu.
Läs mer
13 dagar
ÅRET OM
från 18 450:-
från 17 450:-
Res på egen hand Thailand

Res på egen hand i Thailand

Thailand är vidsträckt och erbjuder de vackraste stränderna, spännande kulturella upplevelser och ett oförglömligt och beroendeframkallande kök. Thailand smyger sig in under huden på resenärer i alla åldrar!
Läs mer
Upp till 1 månad
ÅRET OM
från 11 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: