Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Colombia. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Colombias spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Historiske Cartagena

Klassisk Colombiarundresa

Den här klassiska rundresan tar dig till Colombias höjdpunkter som Bogotá, Villa de Leyva, Zona Cafetera, Salento, Medellín, Cartagena, Santa Marta, Palomino, Minca och Tayrona nationalpark.
Läs mer
17 dagar
DECEMBER - MARS
från 39 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Colombias höjdpunkter

Få en inblick i Colombias fascinerande historia på en rundresa med besök till staden Bogotá, besök på lokala kaffeplantage, vandring i Cocoradalen, de historiska städerna Cartagena och Medellín och upplev karibisk atmosfär på ön Baru.
Läs mer
14 dagar
DECEMBER - MARS
från 30 450:-
By Dwayne Reilander - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=63661639

Det bästa av Colombia

Colombia har otroligt mycket att erbjuda när det gäller kultur, historia och natur. Den här resan tar dig till Kogi-indianerna i bergen i Sierra Nevada, till kaffeplantage i Mindo, till den historiska staden Cartagena och avslutningsvis till den karibiska paradisön Sant Andrés.
Läs mer
14 dagar
DECEMBER - MARS
från 33 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Med familjen på äventyr i Colombia

Åk med familjen på äventyr i Colombia. Här kan du se fantastiska djur i Amazonas, gå på upptäcktsfärd i historiska Cartagena och njuta av solsemester på den karibiska ön Rosario.
Läs mer
14 dagar
DECEMBER - MARS
från 33 950:-
från 32 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: