Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Filippinernas fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Valhajar, vulkaner och Boracay

Simma med valhajar vid Donsol, kör ATV vid Mayon-vulkanen, prova snorkling vid Puerto Galera och upplev den berömda sandstranden på Boracay. Den här resan kommer ge dig det bästa av Filippinerna!
Läs mer
18 dagar
JANUARI - APRIL
från 30 950:-

Hållbart ö-äventyr på Danjugan Island

Följ med en annorlunda resa till Filippinerna, där du besöker ett unikt och hållbart naturreservat på Danjugan Island och blir bortskämd på ett boutiqueresort i Dumaguete.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - APRIL
från 34 950:-

Palawans höjdpunkter

Upplev det tropiska paradiset Palawan. På den här resan får du njuta av Port Bartons orörda stränder och åka båt på en av världens längsta, underjordiska floder vid Puerto Princesa. Du avslutar resan med en oförglömlig öluff vid El Nido.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - APRIL
från 29 450:-

Strandsemester för den bekväma på Bohol och Siquijor

Åk på exotisk badsemester i det filippinska öriket. Här kan du njuta av vita sandstränder och ett lockande hav som bjuder in till sköna dagar på stranden och färggranna snorkel- och dykäventyr.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: