En kör-självresa i Japan ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Japan är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Japan. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Japan runt i camper van

Res runt i Japan tillsammans med kompisgänget. En resa med ’camper van’ – en mindre och enklare form av husbil, öppnar dörrarna till magiska reseäventyr och gör det enkelt för er att ta er utanför de vanliga turiststråken, så att ni på riktigt kan utforska den japanska kulturen, naturen och de ikoniska storstäderna.
Läs mer
16 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 17 950:-
Hokkaido & Okinawa

Hokkaido och Okinawa

Åk med egen bil på äventyrsrik resa till Hokkaido i norr och de vackra paradisöarna Ishigaki och Iriomote i Okinawa. Övernattningar är på bed and breakfast, roykans, onsen och traditionella värdshus.
Läs mer
16 dagar
APRIL, MAJ, JUNI, SEPTEMBER OG OKTOBER
från 44 450:-
Det bästa av Japan

Det bästa av Japan

Gör den ultimata resan till Japan, där du bland annat bor på ryokan och i tempel. Resan tar dig till de bästa platserna i Japan, både i egen hyrbil och i tåg så att du kan njuta av friheten och resa i din egen takt.
Läs mer
18 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 43 450:-
Roadtrip Japan

Roadtrip Tokyo till Osaka

Kör i egen bil från Tokyo till Osaka. Vi kan hjälpa till med idéer för resplanen. I övrigt är det bara att njuta av friheten.
Läs mer
15 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 18 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: