Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Japan. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Japans spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Äventyr Sydkorea & Japan

På äventyr i Sydkorea & Japan

Denna rundresa kombinerar det bästa av Sydkorea och Japan. Upplev moderna städer, uråldriga traditioner, fantastiska landskap och vackra tempel.
Läs mer
19 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 38 950:-
Kontrasternas Japan

Kontrasternas Japan

Upplev det kontrastrika Japan där pulserande och moderna metropoler möter underskön natur, graciösa geishor och historiska tempel. Resan är en gruppresa med människor från hela världen och en engelsktalande guide.
Läs mer
12 dagar
APR - MAJ, SEP - NOV
från 57 950:-
Det bästa av Japan

Det bästa av Japan

Gör den ultimata resan till Japan, där du bland annat bor på ryokan och i tempel. Resan tar dig till de bästa platserna i Japan, både i egen hyrbil och i tåg så att du kan njuta av friheten och resa i din egen takt.
Läs mer
18 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 43 450:-
Familjeresa till Japan

Familjeresa till Japan

Res med hela familjen till Japan och upplev den moderna och färgstarka storstaden Tokyo, cykla runt bland de fantastiska templen i Kyoto, njut av onsen-källorna i Konosaki, bo på ryokan på ön Miyajima, upplev historiska Hiroshima och mycket mera. Japan är ett perfekt land att resa i med barnen.
Läs mer
15 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 36 450:-
från 34 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: